Hamile Giyim

Ben zayıf olduğum için göbeğim baya erkenden belli olmaya başladı. Genelde zayıf insanlarda zaten daha erken belli olmaya başlıyormuş. Başka insanlar anlamasa da daha 9-10 haftalıkken kotlarımı giyememeye başlamıştım. Bir süre tayt giydim elbise giydim ama baktım olmayacak erkenden hamile kotlarına geçtim. Çevremden o kadar erken hamile kıyafeti alırsan ileride tekrar almak zorunda kalırsın diyenler oldu ama umursamadım.

Sonuçta her gün işe giderken düzgün bir şeyler giymem gerekiyordu. 3 tane hamile kotu aldım. Üstelik aynı kıyafetlerle gebeliği bitirdim. Normalde 34 beden giyiyordum. Biraz bol olsun diye 36 almıştım. İlk başlarda boldu ama sonradan tam oldu. Doğumdan önceki gün bile onları giyiyordum. Favori kıyafetlerim hep h&m ve lcw’dendi. H&m’in hamile kotunun kalıbı daha dar göbek kısmı daha sıkıydı. Göbeğimin aşırı büyük olmadığı zamanda en çok onunla rahat ettim. Hatta doğumdan sonraki ilk haftalar kızımın doktor kontrollerine, aşıya vs giderken korse gibi olduğu için o kot beni çok rahat ettirdi. Lcw’ninkilerin ise göbek kısmı çocuk pantolonlarındaki gibi lastikli düğmeliydi. İlk başlarda daha küçük düğmede zamanla daha büyük düğmede kullandım. Böylece büyüyen karnıma adapte olabildi. Hamile buluzlarına son aylarda normal bol buluzlarımın göbeği açık kalmaya başlayınca geçtim. Hatta o dönem yani son 3-4 ay sanırım hava da sıcak olduğu için hamile elbiseleri de aldım. Bol elbiselerimin içine girebilsem bile hepsi aşırı kısa oluyordu🙈. Bunların da hepsini h&m’den almıştım.

Gebeliğimin sonları sonbahara gelmişti. Yeni kıyafetler almak yerine yazın giydiğim kısa kolluların üzerine hırka ya da gömlek giyerek geçirdim. Tabi önlerini kapatamıyordum. Montumun da önü kapanmıyordu. Bazen tarzmışçasına önü açık geziyordum bazen ise bir şal ile kapatıyordum.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.