Puset

Bebek arabamızın yanında geldiği ve güvenlik sertifikaları olan bir ürün olduğu için Avionaut Kite marka #puset #anakucagi kullandık. 0-13kg arası diye geçiyor ama açıkçası ilk aylarda bebeği içine konforlu olarak oturtmakta çok zorlandık. Çok çukur olduğu için bebeğin boynu, beli düzgün durmuyordu. İçine battaniye mi koyarsın, yastık minder mi hiç sormayın. İçindeki yenidoğan minderi olmasına rağmen bence bebeğin tuhaf durmasına sebep oluyor. Onun üzerine ekstra #sevibebe bel destekli ana kucağı kılıfı koyup kullandık. Çok tercih edilen bir ürün aslında. Diğer insanlar nasıl kullanıyor merak ediyorum. Tekrar alacak olsam özellikle ilk aylar için farklı bir marka tercih ederdim.


Bebek büyüyüp içindeki ilk aylarda kullanılan minderi çıkardığımızda ise oldukça konforlu oldu. İçi geniş olduğu için bebeğiniz büyüdüğünde de rahat kullanabiliyorsunuz. 6-6,5 aydan sonra puset bebeğin yatar pozisyonda durmasını sağladığı için bizim ufaklık sevmedi ve sürekli oturmaya çalıştı. Böyle olunca da biz mecburen oto koltuğuna geçtik.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.