Bebekle evden çalışmak


Gelelim en zor konuya bebekle birlikte evden çalışmak. Özellikle bu pandemi döneminde size yardımcı olabilecek birisi varsa kesinlikle şanslı gruptasınız. Diyelim ki bizim olduğu gibi tek başınızasınız o zaman durum biraz daha karışık.
🌟Pandemi dönemi özellikle küçük çocukların ve bebeklerin annesi ve babasıyla daha çok zaman geçirebilmeleri büyük bir avantaj oldu. Bebeğinizin bu avantajı kullanmasına mümkün olduğunca izin verin. Molalarınızda onunla oynayın mesela.


🌟Zaman zaman işler yetişmese de sabah biraz daha erken güne başlayarak ya da ufaklık uyuduğu zaman çalışarak telafi edebilirsiniz.
🌟Yemekleri akşamdan ya da mesai saatleri dışında hazırlayın ki gün ortasında bir de yemek derdiniz olmasın. Gece yemek yaptığım, kahvaltı masasına tabakları akşamdan koyduğum çok oluyor.
🌟Temizlik, mutfak toplama gibi işler de malesef mesai sonrasına kalıyor.
Her evde ayrı bir kaos var bu dönemde. Bazı günler tam bir felaket şeklinde geçiyor. Bazen ise tam plana uygun. Daha kolay ve pratik bir yol arıyorum hep ama çözüm bulamıyorum. Sizde durum nedir? Pratik çözümlerinizi benimle yorumlarda paylaşır mısınız?

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.