Evden Çalışmak

Pandemi dönemiyle birlikte normalde hiç evden çalışma deneyimi yaşamamış bir çok kişi dönüşümlü olarak ya da temelli evden çalışmaya başladı. Evden çalışma benim için zaten aşına olduğum zaman zaman pandemi öncesinde de yaptığım bir şey ama tabiki bebekle evden çalışmak yeni bir konu. Belki geç kaldım home office çalışmak hakkında paylaşımlar yapmaya ama yinede faydalanabileceğinizi düşünüyorum.

Önce basit kavramlardan başlayalım.
🌟 Evde bir çalışma alanınız olsun. Masa ve sandalye kesinlikle önemli. Öyle yatakta, koltukta uzanarak verimli çalışılmıyor malesef.
🌟 Her ne kadar pijamalar çok rahat olsa da tüm gün pijamayla gezmeyin. Evde takım elbiseyle gezin demiyorum tabiki ama rahat yatarken giymediğiniz bir şeyler giyin.
🌟 Mesai saatlerine uyun. Çalışma saatleriniz ve sınırlarınız belli olsun. Mola vermeyi, yemek yemeyi unutmayın. Öğle arasında masanızdan kalkın.

Pandemiyle birlikte siz evden çalışma deneyimi yaşadınız mı? Nelerde zorlandınız? Yorumlarda konuşalım. Bir sonraki paylaşımda ise bebekle evden çalışmayı konuşacağız.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.