Oto Koltuğu

Oto koltuğu alacağımız zaman hiç başka markaya bakmadım. Zaten uzun zamandır aklımda tek marka olarak @besafeturkiye vardı. Çoğu kişinin kullandığı izi comfort, 360 derece dönebilme özelliği olan izi turn ve bebeğin boyu uzadıkça ters dururken bile ayak mesafesinin ayarlanmasına imkan sağlayan hem öne hem de arkaya yönelimli kullanılabilen izi modular i-size arasında kalmıştım.

Firma yetkilileriyle iletişime geçtiğimde bebeğin ters oturmasının 5 kat daha güvenli olduğunu ve 2 yaşa kadar oto koltuğunda arkaya dönük oturmanın tavsiye edildiğini öğrendim. Karar vermemde bana çok yardımcı oldular ve izi modular i-size modelini tercih ettik. Arabadayken uykusu gelmiş de olsa asla uyumayan bebek, bu oto koltuğuyla 2. yolculuğunda uyuyakaldı. Panaromik görüş özelliği sayesinde ise etrafı rahatlıkla arabada sıkılmadan izleyebiliyor. İyiki almışız dediğimiz ve severek kullandığımız bir ürün oldu.
Oto koltuğunda sizin tercihiniz hangi marka? Neleri önemsiyorsunuz?

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.