Bebekle çalışmak – pratik öneriler

Evden çalışırken bir de küçük çocuk varsa hayat kurtarıcı bulduğum bir kaç öneriyi paylaşmak istiyorum.
🌟 Artık bir çok evde de olan robot süpürge zamanı olmayanlar için ideal bir ürün. Bizim evde xiaomi vacuum mop pro ve çok memnunuz. Biz çalışırken o temizliği hallediyor.


🌟 Kablosuz kulaklık benim bebekten sonra aldığım bir diğer en büyük icat. Çalışmasam bile bebek uyurken bir şeyler izlemek, dinlemek için kullanırdım. Şimdi ise bir yandan yemek hazırlarken ya da uyuturken diğer yandan toplantı dinleyebiliyorum. Benim kullandıklarım ise Airpods 2
🌟Bir odayı çalışma odası ve oyun odası yapmak ve kapısını kapatıp günün çoğunu orada geçirmek alanı aralttığı için iyi oluyor. Özellikle hareket eden bir bebek varsa odayı güvenli hale getirip serbest olarak istediğini yapmasına izin vermek hem onun etrafı keşfetmesine yardımcı oluyor hem de sürekli müdahale etmek zorunda kalmıyorsunuz.
🌟 Eğer bizimki gibi bebeginiz blw ile besleniyorsa her yemek sonrası etrafın savaş alanına dönmesi kaçınılmaz oluyor. Mama sandalyesinin altına bir örtü ya da tek kullanımlık kağıt masa örtülerinden sermek etrafı toplamayı çok kolaylaştırıyor.
🌟 Günlük rutin bir planınızın olması günü daha rahat geçirmeyi sağlıyor. Mesela şu saatte yemek bu saatte uyku gibi ortalama bir plandan bahsediyorum. Tabiki %100 uyulması pek mümkün olmuyor. Sonuçta bebeklerin günleri günlerini tutmuyor. İdeal gün planı diyorum ben buna. Kendi bebeğinizi takip ederek birkaç gün not alarak kendi planınızı oluşturabilirsiniz.
Şimdilik aklıma gelen öneriler bunlar. Devamı için bu paylaşımı beğenmeyi ve kaydetmeyi unutmayın. Sizin de eklemek istediklerinizi yorumlara bekliyorum.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.