Akrilik ve Jel Tırnaklar

 

Uzun zamandır yazmayı düşündüğüm ama bir türlü zaman bulamadığım bir yazı dizine sonunda başlıyorum. Yazılacak anlatılacak o kadar çok şey var ki, nereden başlasam bilemiyorum. Neyse, bir yerden başlamak lazım. Eğer çok ilgi olursa vidyolu anlatım da yapabilirim ama şimdilik hepsini detaylı ve fotoğraflı olarak yazmayı planlıyorum. Uzun zamandır protez tırnak konusunda araştırmalar yapıyorum ve kendime de yapabiliyorum fakat uzman olmadığımı belirtmek isterim. Bu işin doğru yapılması için kesinlikle ve kesinlikle eğitiminin alınması gerekmektedir. Aksi takdirde tırnaklara zarar verebilme ya da yanlış uygulama yapma ihtimali yüksektir.

Öncelikle nasıl bir plan yaptığıma göz atalım. Böylece sıradaki yazılar hakkında da bilgi sahibi oluruz.

Güncelleme: Her başlıkla ilgili yazdığım yazıyı başlığa link olarak bıraktım. Konu başlıklarına tıklayarak ilgili yazıya gidebilirsiniz.

 

 

Şimdilik konu başlıklarını böyle düşündüm. Eğer sizin de merak ettiğiniz eksik olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa aşağıya yorum bırakırsanız sevinirim. 🙂

 

 

One thought on “Akrilik ve Jel Tırnaklar

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.