Sarı ve nar çiçeği uyumu

Bu tasarımımda yakın zamanda Born Pretty Store’dan gelen iki tane stamping nail art yani baskı paletini test etmek ve sade ama şık bir nail art yapmak istedim. Tasarımımda yazın canlı renklerini kullandım. Bu yüzden sarı ve nar çiçeği renklerini tercih ettim. İşin içine minik parıltılar katmamak da olmaz diyerek gri simli ojeyi de unutmadım.

Gelelim ojelere ve nail artımın detaylarına. Öncelikle base coat olarak Essie all in one base ojeyi kullandım. Bu base coat gerçekten ojenin kalıcığını arttırıyor aynı zamanda tırnaklarımın da sararmasına engel oluyor. Canlı sarı ojem ise Essence viva brasil 05 Yeah copacabana. Nar çiçeği rengini ise ilk defa kullandım. Ojenin yoğun yapısına kolay sürümüne ve tek katta bile neredeyse opak olmasına bayıldım. Manhattan markasının birthday colors serisinden 018 floral coral bence tam bir yaz ojesi. Gri simli ojem ise aslında iki ojeden oluşuyor. Birer kat önce Essence  80 icy princess (bu oldukça eski bir Essence ojesi) ve sonra Flormar 392 sürdüm. Son olarak Essence markasının yeni çıkan the gel nail polish serisinden top coat ürünü ile tasarımımı tamamladım. Essence bu son “the gel nail polish” serisiyle bence kendini aştı. Hem jel ojeler gibi parlak hem de oldukça uzun süre dayanıklı ojeler üretmeyi başarmışlar.

Baskı yöntemi kullanarakda desenleri yaptım. Yüzük parmağımdaki desen Born Pretty Store BP L020 paletinden ve orta parmağımdaki ise Born Pretty Store BP L010 paletinden. Bu iki palette alıştığımız yuvarlak diskler yerine daha büyük dikdörtgen paletler. Şimdiye kadar açıkça söylemeliyim ki Born Pretty Store disklerinden memnun kalmadığım hiç olmadı. Fakat bu iki paleti kullanmasını diğer paletlere göre çok zor buldum. Desenleri sanırım diğerlerine göre biraz daha derin oyulmuş bu yüzden baskıları damgaya aktarmakta çok zorluk yaşadım. Aslında bu iki paleti sipariş verirken ne güzel tasarım hayallerim vardı. Bakalım yakında o tasarımları da yapabilecekmiyim. Kullandığım beyaz oje ise Born Pretty Store’dan beyaz baskı ojesi. Bu oje de sanki birazcık daha opak olsa muhteşem olurdu gibi hissettim. Yinede güzel bir baskı ojeyi olduğunu düşünüyorum. Bu ürünleri alırken %10 indirim için “YAPX31” kodunu kullanarak daha ucuza satın alabilirsiniz.

 

 

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.