Akıllı cihaz olmadan app kullanmak

Bir yerde Bill Gates’in röportajında “Her zaman en tembel insanları işe alırım çünkü tembeller çok karışık işleri bile en kısa sürede yaparlar.” dediğini okumuştum.Benim de bu keşfim aynen böyle oldu. Kişisel instagram hesabım ile blog instagram hesabını ayırmanın daha profesyonel olacağını düşünüp blogum için farklı bir hesap açtım. Şu anda instagram malesef iki hesabı aynı anda idare etme özelliğini sunmuyor. Ben sürekli bir o hesap bir bu hesap yapmaya da üşeniyorum. Nasıl yapsam da kolay bir yol bulup ikisini aynı anda kullansam diye düşünmeye başladım. Araştırmalarım sonucu BlueStacks adındaki programı buldum. BlueStacks bir app player olarak geçiyor. Yani akıllı cihazlarda kullandığımız uygulamaları Windows ve ya Mac işletim sistemli bilgisayarımızdan kullanmamızı sağlıyor. Hemen bilgisayarıma indirip kurdum. Android tabanlı bir telefon gibi çalışıyor. Kısacası bilgisayarınızda sanal bir Android device simulasyonu sağlıyor. Teknolojik detaylarına şu linkten ulaşabilirsiniz.

Instagram uygulaması ufak bir kaç bug dışında gayet kullanışlı görünüyor. Mesela yeni bir fotoğraf yüklerken filtre seçme ekranında nedense resmin ön izlemesini ters gösteriyor ama doğru şekilde yüklüyor ve aynı şekilde filtreli fotoğrafın ön izlemesini de yapamıyorum. Diğer denediğim uygulamalarda bir bug görmedim.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.