Yeni ojelerim

Bu gün yeni yeni ojeler aldım 🙂 . Önce Claire’s e gittim. Oradan sonunda istediğim mat ojeyi aldım. Tabiki de onun yanında başka ojeler de görüp aldım. Daha sonra Flormar standını görünce resmen gözüm döndü :S . Utanmasam tüm standı alabilirdim. Neon serisi, Nail Enamel serisi, SuperShine serisi ve diğerleri. Hepsini hepsini almak istiyorum. Fiyatlara gelecek olursak Claire’s ojeler 2,95TL ve Flormar ojeler 1,5TL. Ayrıca Flormar yeni bir kurutucu sprey çıkartmış. Ben Alix Avien’in kurutucu ojesini kullanıyorum ama onun ilk başta kötü kokan fakat sonra geçen bir kokusu var. Ayrıca fırçasıyla az da olsa ojeyi bozma riski olabiliyor. Bu kurutucudan elime çok az sıktılar ve yağlı bir his vermedi. Hem de çok güzel, limon gibi ferah bir kokusu var. Üstelik fiyatı 8,90TL deneme fiyatı. Yakında 15TL civarında bir fiyata satılacakmış. Kullandıkça bilgi veririm. Aldıklarımın detaylı incelemesi;

Claire’s ojelerim sırasıyla; siyah mat oje 21, şeffaf matlaştıran oje 00, mürdüm rengi gibi koyu bir mor oje (ne desem bilemedim) 50, açık mavi oje 38. Oje numarası olarak etiketin üzerindeki sayıyı yazdım umarım doğrudur.
Flormar SuperShine serisi mor 14 ve pembe 05 ojeler. Bunların içinde minik simler var gibi parlak.
Flormar Neon serisi mavi N002 ve yeşil N007 ojeler. Çok çılgın renkler.
Flormar Nail Enamel Serisi siyah 313 (şu bozuk ojemi attım yerine yenisini aldım), gri 417 ve ne diye isimlendirildiğini unuttuğum paradoxal 418. 417 ve 418 yeni ojelermiş. Bana güzel göründüler hatta 418’in benzer renk ojelerini yabancı markalarda görmüştüm.
Yukarıda bahsettiğim kurutucu sprey. 400ml
Bu küpeleri de gördüm hoşuma gittiler. Kalpli kalpli sevgililer günü için sanki hem de en sevdiğim renk pembe 🙂 . Etiket fiyatı 14,99TL olan bu üçlü küpeler %50 indirimle satılıyordu kaçırmadan aldım.
Bitirirken; artık resmen oje delisi olduğumu kabul ediyorum. Genellikle ojelerimin fiyatları yüksek değil. Özel bir oje olmadıkça çok fazla para vermek yerine; benzer rengi daha ucuza alıp daha fazla oje alma taraftarıyım. Ojelerimin Çoğu Flormar çünkü renk seçeneği çok fazla ve ojelerini beğeniyorum. Yakında sadece Flormar reklamı yaptığım konusunda yazılar gelirse hiç şaşırmam ama ne yapabilirim ki? Fiyatları uygun, renkleri güzel ve her yerde bulabiliyorum. Tüm bu yazdıklarım benim kişisel görüşümdür. Benimle aynı fikirde ya da zıt fikirdeyseniz yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada 10 tane takipçim olmuş. Her gün bundan çok daha fazla sayfa izlenimleri alıyorum. Bu çok güzel bir şey teşekkür ederim 🙂 .

6 thoughts on “Yeni ojelerim

  • 15 Şubat 2011 tarihinde, saat 21:43
    Permalink

    418 sanırım chanel paradoxalın aynısı almam lazım 😀

    Yanıtla
  • 15 Şubat 2011 tarihinde, saat 22:11
    Permalink

    Evet evet paradoxal 🙂 görevli kadın da öyle demişti zaten. Yazıyı yazarken adını unuttum dediğim oydu. Hemen yazıya ekliyorum. Yeni çıkartmışlar ve çok iyi satacağını düşünüyoruz dediler.

    Yanıtla
  • 15 Şubat 2011 tarihinde, saat 23:50
    Permalink

    pastelinki suanda en yakın paradoxal cakması 😀 ama bunuda almam lazım 😀 gride guzelmiş 😀 acaba butun kiosklarda varmıdır

    Yanıtla
  • 16 Şubat 2011 tarihinde, saat 01:21
    Permalink

    hepsini güle güle kullan. 417 noyu merak ettim. hemen yarın alıcam gidip =)

    Yanıtla
  • 16 Şubat 2011 tarihinde, saat 07:09
    Permalink

    @you know: Bence bütün kiosklara geliyordur ama yoğun talep varsa bitebilir.

    @Nemo Latte: Teşekkür ederim.

    Yanıtla
  • 20 Şubat 2011 tarihinde, saat 11:02
    Permalink

    bende kendımı oje delisi sanardım demek kı benden delısı olanlarda varmıs.flormar konusun da katılyıorum sana.çok fazla renk secenegı var.flormara her gdısımde en az 3 değişik ojeyle dısarı cıkıyorum.alırken o kdr dusunuyrumkı hangısını alsam dıye 🙂 hem dedgın gıbı fıyatının uygun olusuda kendıne cekyıor bırazcık 🙂

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.