Mistik Yağ – Test

Son zamanlarda birçok tırnak üzerine paylaşım yapan kişiden duyduğum bir ürün var. Adı Mistik Yağ. Nereye baksam herkes övgülerle bahsediyor. Dürüst olmak gerekirse yağ işte, diğer tırnak bakım yağlarından çok da farklı olamaz gözüyle bakıyordum. Zaten hiçbir zaman bir sürü kişi övmüş gidip bende alayım diye bir ürüne yaklaşmadım. İhtiyacım varsa aldım. İşte ben aynen bu şekilde düşünürken Mistik Yağ bana ulaştı. Deneyip sevebileceğimi düşünmüşler ve nazikçe küçük bir deneme boyu hediye etmeyi teklif ettiler. Biraz daha detaylı araştırdım, araştırdım ürün hakkında kötü bir yorum bulamadım. Bu durumda denemeyi kabul ettim çünkü bir yağın bu kadar da “mucizevi” olabileceğine inanmıyordum. İçimden bir ses “ne farkı var?” diye sorup duruyordu. Gerçekten bu kadar iyi olabilir mi? Nasıl bir ürünmüş beraber inceleyelim.

Mistik Yağı’ın yaratıcısı Gizem Hanım ile keyifli bir sohbet için buluştuk. Çok detaylarda oyalanmadan hemen bana aktardığı Mistik Yağın vaat ettikleriyle başlıyorum. Sonra da benim tercübelerime değineceğim. Bu ürün tırnakları güçlendirmeyi, nem ve esneklik kazandırmayı böylece daha sağlıklı tırnaklara sahip olmayı vaat ediyor. Mistik yağ tamamen doğal ve organik bir ürün. İçeriğinde jojoba, limon, tatlı badem ve zeytin yağları bulunuyor. Bunlar çok cezbedici özellikler. Kolay kolay en ufak bir darbede bile kırılmayan, uzun tırnaklara (ya da kendinize göre ideal bulduğunuz boyda tırnaklara) sahip olmayı kim istemez ki? Mistik yağ’ın üzerindeki açıklamaları doğru ve bilgilendirici buldum. Kullanıcının gerçek dışı beklentiler içine girmesine engel olmayı amaçladıkları belli. Hemen açıklamaların bulunduğu kağıdın fotoğraflarını ekliyorum.mistik bilgi1

Konuşma sırasında Gizem Hanım’ın tırnaklarına dikkat ettim. Böyle harika bir ürünü önce kendinde de denemiş olmalıydı değil mi? Tırnakları benim şimdiye kadar ancak protez tırnakla sağlayabildiğim kadar uzundu. Üstelik ek bir koruma sağlamaya çalışma amacıyla, oje bile sürmemiş olması bende şok etkisi yarattı. Benim ise son zamanlardaki aşırı iş yoğunluğumdan kendime bakım yapamadığım için tırnaklarım kötü durumdaydı. Ellerim ve tırnaklarım güzel görünmediğinde kendimi iyi hissetmediğim için geçici olarak yine protez tırnağa sarılmıştım.

mistik bilgi2Birlikte benim tırnaklarımın mistik yağ kullanmaya başladığımdaki durumuna bakalım. Protez tırnak her ne kadar iyi ve uzman birisi tarafından yapılsa da az da olsa tırnağa zarar veriyor. Üstelik protez tırnağı çıkarırken kullandığımız solüsyon tırnağın tüm nemini alıyor. Tırnağı kupkuru yapması da tırnakları güçsüz bırakması da cabası. Mistik yağın gücünü biraz zorlayalım. Bakalım uç durumlarda nasıl sonuç alınıyormuş diyerek kullanıma başladım.mistik yag once

Benim elimdeki Mistik yağ şişesi kalem gibi. Arkasını çeviriyorsunuz ve ucundaki fırçasına yağ geliyor. Kullanımı çok kolay ve çok pratik. İlk kullanım için açtığımda tırnağıma sürerken muhteşem bir limon kokusuyla kendime geldim. Eğer limon seviyorsanız, bu kokuya bayılacağınızdan eminim. Kesinlikle rahatsız edici değil aksine ferahlatıcı bile denebilir. Anında kupkuru, nemsiz kalmış tırnaklarım ve tırnak etlerim ürünü emdi. 3 kullanımda bile ürünün üzerinde yazılı olduğu gibi farkı gördüm.

mistik yag 1,5 ay 2Ürünü her gece istisnasız ve çoğu sabah, tırnaklarımda oje olsa bile tırnak etlerime sürdüm. Ojelerimi her çıkardığımda, elimi yıkadıktan sonra hem tırnak etlerime hem de tırnak yüzeyine ve tırnaklarımın altına sürmeyi ihmal etmedim. Gün içinde de aklıma geldikçe tırnak etlerime ve tırnaklarımın altına sürdüm.

Mistik yağ sayesinde tırnaklarımın yeni uzayan kısımları güçlü ve sağlıklı geliyordu. O kadar yıpranmış olmasına rağmen de oldukça hızlı uzadıklarını gözlemledim. Öncelikli amacım zarar görmüş kısımlardan kurtulmak ve sonrasında ise sağlıklı bir şekilde tırnaklarımı uzatmaktı. Bu nedenle tırnaklarım uzadıkça kısaltarak hasarlı kısımlardan kurtuldum çünkü malesef tırnaklarımız hasar gördüğünde hasarlı kısımları yenileyemezler. Uzayarak o kısımlar atılır.
mistik yag 1,5 ay1-1,5 aylık kullanım sonucunda tırnaklarım ilk haline göre diplerinden %70-75 oranda uzadı. Tırnaklarım normalde ince ve kırılgan olmasına rağmen şuanda dayanıklı, güçlü ve esnek. Özellikle elimdeki ürünü bitirince yorumlamak istediğim için bunca zaman bekledim. Belki ilk günlerdeki etki geçicidir diye bekledim ama gerçekten dedikleri kadar Mistik bir şeymiş. O kadar zorladım zorladım kötü yanını bulamadım. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşıyorum. Dilerseniz ürünün başarısına siz karar verin.

Şimdiye kadar evde de kendimce yağları karıştırıp yapıyordum. Bunu da paylaşımlarımda paylaşmıştım. Satın aldığımız tırnak bakım yağlarından en büyük farkı doğal içerikli olması ama evde yaptığımız da doğal. Açıkçası kendi yaptığım yağ karışımı biraz yağlı yağlı oluyordu. Yani tamam yağ zaten hepsi ama emilmesi zor oluyordu. Azıcık bile sürsem tamamen emilmesi için çok beklemem gerekiyordu. Bu nedenle genelde sadece akşam sürebiliyordum. Mistik yağ ise hızlıca emiliyor. Sanırım bu hızlı emilim jojoba yağı sayesinde oluyor. Benim yaptığım yağlar tırnağa esneklik kazandırıyordu ama yinede dikkatsiz davrandığımda anında kırılıyorlardı. Şimdilik (tırnaklarım sağlıklı uzadıktan sonra) böyle bir sorun yaşamadım.

mistik yag 2
Son olarak lafı toparlarsak, çok açığını aradım ama ben de bulamadım. Hatta daha bu yazıyı yazmayı bitirmeden yenisinin siparişini verdim. Bundan sonra tırnak bakımımın vazgeçilmezleri arasına Mistik yağ ilk sıradan girdi. Sonuçlar ortada. Ben de Mistik yağ istiyorum derseniz http://www.ojelik.com/  web sitesinden sipariş verebilirsiniz. Her türlü sorunuzda bilgi almak için ise instagram üzerindeki mistik yağ hesabıyla  iletişime geçebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.