Essence 54 trust in fashion

Böyle bir yeşil ojeye kimse hayır diyemez 🙂 . Bir zamanlar böyle koyu yeşil bir oje arıyordum, alırken o zamanki arayışım sanırım aklıma geldi ve hiç düşünmeden aldım. Essence markasının ojelerini gerçekten çok beğendim. Doğal olarak bu oje de diğerleri gibi kolay sürülüyor ve 2 kat yeterli oluyor. Dümdüz tek renk oje sürünce kendimi çok sade hissediyorum. Kesinlikle gösterişli bir şeyler olmazsa rahat edemiyorum galiba 🙂 . Bunun için Essence 54 trust in fashion üzerine M64 diskindeki deseni Flormar nail art na09 altın rengi oje ile yaptım. Desen sanki rastgele incecik çizgiler atılmış gibi duruyor.

2 thoughts on “Essence 54 trust in fashion

  • 10 Şubat 2012 tarihinde, saat 12:42
    Permalink

    Essence markasının zaten bir tek ojeleri guzel sanırım.. 🙂 bende Almanya’ya yeni geldim. Farlarından alayım dedim, pek memnun kalmadım. Ojelerine de bakacağım..

    Yanıtla
    • 10 Şubat 2012 tarihinde, saat 16:23
      Permalink

      Öyle mi? Bilmiyordum. Geçenlerde eye liner ve far almayı düşündüm ama cesaret edemedim. O zaman iyi ki almamışım 🙂 Farlarla ilgili bir yazı yayınlarsan bana linkini gönderir misin?

      Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.