Essence 002 stamp me black

Bildiğiniz gibi Essence markasının da konad tarzı diskleri, damgası vs var. Doğal olarak stamping nail art ojesi de üretmiş. Görür görmez denemek için aldım. Kesinlikle çok güzel. Rengi tam olarak çıkıyor ne bir diskte kalma ne de damgada kalma problemi yaşadım. Kolaylıkla baskımı yapabildim. Hem fiyatı uygun hem de kaliteli bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Gelelim tasarımın detaylarına, tırnaklarım için dip dolguya yani akrilik bakımına gittiğim zaman bu sefer pink – white sistem dedikleri Frençli yöntemi denedim. Fiyat olarak Türkiye’den daha ucuz olduğu için bu seferlik de böyle olsun dedim :). Oje sürmeden çok şık bir görüntüsü var ama benim gibi sürekli sıkılıp değiştirenlere göre değil. Burada dışarıda çoğu kadının tırnakları bu şekilde. Büyük kolaylık oluyor, sonuçta kim sürekli bakımlı olmayı istemez ki? Bir kaç gün Frençli kullandıktan sonra Essence 002 stamp me black isimli oje ile M69 diskindeki deseni kullandım. Son olarak tek kat Flormar 354 ile biraz ışıltı vererek tamamladım.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.