Binary nail art


Hep sevimli sevimli nail artlar yapıyorum. Bu sefer de tam beni anlatan hayatımın içinden bir şeyler olsun dedim. Her zaman tüm günüm bilgisayar karşısında geçiyor. Kimi zaman kod yazarak, kimi zaman ise başka şeylerle. Hal böyle olunca ortaya bu binary nail art çıktı. Binary 0’lar ve 1’lerden oluşan ikilik sayı sistemidir ve bilgisayarın temelini oluşturur. Bilgisayarımızdaki her veri 0 ve 1 kombinasyonundan oluşur. Hazır tırnaklarım da uzunken böyle eğlenceli bir tasarım yapmak istedim.

Öncelikle Flormar 313 siyah ojeyi iki kat sürdüm ve kurumasını bekledim. Daha sonra Born Pretty Store’dan aldığım akrilik boyaların yeşil ve siyah rengini kullanmak için paletime koydum. İnce fırçam ve noktalama aletim de yine aynı yerden. İsterseniz ürünlerin isimlerinin üzerine tıklayarak siteye gidip YAPX31 kodunu kullanarak %10 indirimli alabilirsiniz. 1’ler için birer çizgi çizdim ve 0’lar için ise biraz oval şekilde yeşille noktalar yaptım. Noktalama aletinin daha küçük olan ucunu siyaha batırıp yaptığım yeşil noktaların üzerine biraz daha küçük bir nokta koyarak sanki sıfırın için boşmuş görüntüsünü verdim. İşte bu kadar basit bir nail art oldu. Detaylarını videodan izleyebilirsiniz.

Eğer siz de benzer nail artlar yaparsanız instagram üzerinden #gozdenailart hashtagini kullanarak ya da Facebook sayfama resmi yükleyerek benimle paylaşabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.