Papatya ve Çim Desenleri

En sevdiğim çiçek papatya olunca bunu tırnaklarıma da taşımak istedim. Orta parmağımda papatyalara yer vermişken, işaret ve serçe parmağımda ise papatyaların yer aldığı yemyeşil kırlardaki otlardan ve çimlerden esinlenen bir tasarımla nail artımı tamamladım. Yapımı oldukça kolay ve hızlı olan bu nail artı herkesin yapabileceğine inanıyorum. Gördüğünüz bu nail artın adım adım nasıl yapıldığını görmek için bu yazının altında bulunan videoyu inceleyebilirsiniz.

Kullandığım ürünlere gelecek olursak; Essence nail candies 07 marshfellows, Essence 79 viva la green, Essence viva brasil 02 everybody salsa, Essence viva brasil 05 yeah copacabana, Essence 39 lime up, P2 620 artful, Flormar 300, Flormar duo chrome dc02, Flormar nail art na10, Born Pretty Store dotting tools, Born Pretty Store nail art fan brush.

Bu manikürümü beğendiniz mi? Siz de uygulamak ister misiniz? Kendi uyguladığınız nail artları da sosyal medya hesaplarında beni tagleyerek benimle paylaşmayı unutmayın. Papatya ve çim desenli manikürüm ile ilgili değerli düşüncelerinizi yorumlar bölümünde okumaktan mutluluk duyarım.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.