Clarie’s takma tırnaklar

Son zamanlarda bloguma hızlı bir geri dönüş yaptım ve daha yayınlanmayı bekleyen birçok yazı var. Bu gününün postu tam yaza uygun. Clarie’s takma tırnakları hiç denediniz mi?  Marble design şeklinde bu renkli tırnakları gördüğüm anda kendime engel olamadım ve hemen aldım.

Kullanımı çok kolay. Hiç yapıştırıcı sürmekle falan uğraşmıyorsunuz. Kutunun içindeki 24 tırnaktan size uygun olanları seçip direk tırnağınızın üzerine bastırarak yapıştırıyorsunuz. Takma tırnakların arkasında jel gibi yapışkanlar var ve oldukça da iyi yapışıyorlar. 2 – 3 gün falan kullanmıştım sanırım ve hiç düşme problemi yaşamamıştım. Genelde takma tırnaklar en olmadık zamanda çıkarlar ve hep yanımda yapışkan taşımak zorunda taşırdım. Hem kolay uygulama hem de kalıcılık olarak gayet güzeller. Çıkarmak için ise bazı tırnaklar dikkatlice çekilince çıkıyor ama yine de en garanti yol ılık suya aseton döküp tırnakları biraz içinde bekletmek. Böylece yapışkanlar direk kendini atıyor ve kolaylıkla çıkıyor.

Takma tırnak seven birisiyseniz denemenizi tavsiye ederim. Sık sık takma tırnak kullanıyorsanız protez tırnağa geçmeniz daha sağlıklı olacaktır çünkü takma tırnaklar uzun süreli kullanıma uygun değiller ve rahatsızlık veriyorlar. Protez tırnak yazılarımı okumak için tık tık 🙂

 

 

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.