Bayram indirimleri alışverişi

 

Almanya’da malum havalar hep soğuk hep soğuk. Yaz demek genelde bizdeki bahara denk oluyor. Hal böyle olunca giydiğim en yazlık şey yarım kollu buluz oluyordu. İzmir’in sıcağına gelince ise “Giyecek hiç kıyafetim yok” sendromuna girdim.

Biz küçükken bayramdan önce bayramlık alma telaşımız olurdu. Bayram günü en yeni en güzel kıyafetlerimizi giyerdik. Artık bayramlar öyle değil. Bize kalan bayram indirimleri oldu.

Hem kıyafetim yok sendromu hem de indirimler bir arada olunca alışveriş yapmadan duramadım. Lafı daha fazla uzatmadan, İstanbul ziyaretimde yaptığım küçük alışverişimin detaylarına geçelim.Önce H&M’den aldıklarımla başlıyoruz. H&M markası Türkiye’de çok hayran hayran bakılan bir yer olmasına rağmen Almanya’da herkesin üzerinde olan en uygun fiyatlı ürünlerin olduğu bir marka. Üstelik pek de kaliteli malları olduğunu da düşünmüyorum. Yani pek de hayranı değilim ama yine de basit şeyleri alıyorum. Beyaz ve siyah olmak üzere düz V-yakalı iki adet yarım kollu body aldım. Böyle “basic” diye geçen üstler her zaman ihtiyaç duyabileceğimiz parçalardan.

Bir sonraki markamız ise Almanya’da yine uygun fiyatlarıyla tanınan, bir zamanlar İzmir’deki mağazasından tanıdığım ama adını bir türlü söyleyemediğim Tally Weijl. Lacivert yüksek belli sezonun modası bir eteğe görür görmez hayran olunca hemen sepete ekledim.

Alışverişimin bir çoğunu ise Berska’dan yaptım. Lacivert eteğimin üzerine giymek için lacivert ve beyaz çizgili bir “crop top” yani göbeği açık ip askılı üst alarak hemen bir kombin oluşturmuş oldum. Yazın etekler çok kullanışlı oluyor bu yüzden bir etek daha beğendim. Çiçekli eteğimi ise göbeği açık yarım kollu bir crop top ile kombinledim. Yaz akşamlarında giymelik bir tulum ve omuzları açık tiril tiril bir buluz da benimle gelen diğer parçalar oldu.

Geçen senelerde giydiğim sandaletlerim eskiyince ayakkabıcıya da uğramadan olmazdı. İzmir Karşıyaka çarşı’da gezerken sık sık çanta ve ayakkabılarımı aldığım Kuzen Çanta mağazasından Burak’s markasının renkli bantları olan kahverengi deri ayakkabılarını aldım. Aslında başka modellere bakarken gözüme çarpan bu ayakkabı tam benlik diyerek ve çok severek aldığım bir sandalet oldu. Saatlerce giysem, tüm gün yürüsem bile o kadar yumuşak ve rahat ki, hiç bir sorun yaşamıyorum.

Son grup ise bir pazar alışverişi. Kısa saçlarımla çok yakışacağını düşündüğüm bir bandanayı hemen kaptım. Daha sonra ise dantelli tunik, dantelli şort ve tığ işi mi denir ne denir bilemediğim bir üstü aldım. Tam yazlık detayları olan bu kıyafetleri de çok sevdim.

Yine bir video öncesi çok uzattım lafı değil mi. O zaman siz videoyu izleyin ürünleri inceleyin. Aslında bu kıyafetlerin çoğunu bir önceki paylaşımımda size göstermiştim. Kombinlerin detaylı yazıları ve büyük büyük fotoğrafları da yakında gelecek.

 

H&M Beyaz basic buluz 12,99 TL

H&M Siyah basic buluz 12.99 TL

H&M Kot şort (geçen seneden eski sezon) 3€ 

Tally Weijl Lacivert etek 15,99 TL

Bershka Lacivert beyaz çizgili crop top  19,95 TL

Bershka Çiçek desenli etek 39,95 TL

Bershka Beyaz crop top 19,95 TL

Bershka Lacivert tulum 69,95 TL

Bershka omuzu açık çiçekli buluz 49,95 TL

Burak’s sandalet 120 TL

Bandana 5 TL

İtalyan danteli tunik 100TL

Dantel şort 40TL

Dantel üst 40TL

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.