Yeni bittiler #3

 

1 & 2 – Nivea invisible for black & white roll-on & deodorant: Özellikle yaz aylarında ter kokusuna engel olmak için kesinlikle kullanmamız gereken ikili diyebilirim. Bittikçe yenilerini alıyorum. En sevdiğim özelliği ise kıyafetlerimde beyaz lekeler bırakmaması. Roll on sürersin sonra güzelim siyah buluzu giyersin, sonra bir bakarsın ki buluzun üzerinde beyaz beyaz çizgiler var. Kim bilir kaç kere başıma gelmiştir. Nivea’nın bu başarılı serisi sayesinde bu kabustan kurtuldum.

3 – Balea Trend it up kuru şampuan: Kuru şampuanların ünlenmesiyle beraber ben de denemek istedim. Markete gittiğimde ilk gözüme çarpan hem de çok uygun fiyatlı olan bu ürünü aldım. Sadece Dm adındaki marketlerde satılıyor olması ve Türkiye’de olmaması üzücü. Saçlara güzel bir koku ve hacim veriyor.  Sabah kalktığımda saçlarım hoşuma gitmiyorsa birazcık sıkıyorum ve gün boyunca rahat ediyorum. Acil durumlar için birebir.

4 – Dermasence Yüz temizleme köpüğü: Bu ürünü doktorumun tavsiyesi üzerine tedavime destek amaçlı almıştım. İçeriğinde Glikolik ve Salisilik asit bulunuyormuş. Nemli yüzüme elimle uyguluyorum ve anında köpürüyor. Daha sonra Clarisonic ile yüzümü temizliyorum (sadece akşamları)  ve yıkıyorum. Cildimi yumuşacık yapıyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullanmaya çalışıyorum. Çalışıyorum diyorum çünkü sabahları atladığım zamanlar oluyor. İçeriğinde paraben de bulundurmayan bu ürün sadece eczanelerde satılıyor. Yenisini aldım ve kullanmaya başladım bile.

 

 

5 – Noreva Exfoliac renkli nemlendirici: Ciltteki leke ve izlerin görünümünü azaltıcı etkisi nedeniyle fondöten olarak ya da baz olarak kullanmak mümkün. Açık ve koyu olmak üzere 2 renkten oluşuyor ama açık rengi bile bana biraz koyu geliyor. Anti bakteriyel olmasından dolayı bunu da doktorum önermişti. Mat ve pürüzsüz bir cilt görünümü veriyor. Renk probleminden dolayı güneş kremiyle karıştırarak rengini biraz hafifletip kullanıyorum. Güzel bir ürün tavsiye ederim ama ben tekrar almayı düşünmüyorum. Diğer dermokozmetik markaların benzer ürünlerinden tavsiyeniz varsa bana yorum bırakabilirsiniz.

6 – bebe young care zartrose: Muhteşem bir dudak nemlendiricisi. Bu bitirdiğim ikinci nemlendirici ruj. Özellikle kışın kuruyan dudakları onarmakta harikalar yaratıyor. Fiyatı da bir o kadar uygun. 1 € ya yakındı sanırsam. Baby Lips’in nemlendirici etkisi bunun yanında hiç kalıyor diyebilirim. Akşam yatmadan önce sürdüğümde sabaha hiçbir kuruluk hissi olmadan uyanıyorum. Kokusu ise bana çocukken yediğim muhallebileri hatırlatıyor. Hatta bu satırları yazarken bile canım muhallebi çekti 🙂 .

7 – Garnier SOS Anti-Pickel- Stift: Anında etkili sivilce karşıtı jel diye tanımlanabilir sanırım. Markette bir kız alırken görmüştüm ben de denemek için aldım. Çok memnun kaldım. Davetsiz misafir sivilceleri 2 – 3 uygulamada kurutuyor ve geçiriyor. Ne kadar erken kullanılmaya başlanırsa o kadar hızlı sonuç alınıyor. Sivilce çıkacağını hissettiğim yere ya da sivilcenin üzerine minicik bir miktar sürüyorum. Biraz yanma ve kaşınma hissi veriyor ama zaten tüm sivilce ilaçlarından alışkın olduğum bir his olduğu için dert etmiyorum.

8 – Missha BB Krem no 21: BB kremlerin öncüsü olan bu krem ününü sonuna kadar hak ediyor. Verdiği yumuşacık his, cildime tamamen uyan rengi, güneş koruyucu özelliği ve gün boyunca kalıcı olması gibi bir sürü güzel özelliği var. Günlük makyajımın vaz geçilmez bir parçası olan bu ürünün 2. Ambalajı da bitmek üzere. Bu yazıyı yayınladıktan sonra ambalajı kesip içinde kalmış olan kremi minik bir krem kutusuna döküp son damlasına kadar kullanıp yenisine geçeceğim.

9 – La Roche Posay Hydraphase serum: Yoğun nemlendirici etkili bu serumu da doktorum önermişti. Özellikle kışın soğuğundan ve peeling tedavimden kuruyan cildime çok yararlı oldu. Jel şeklindeki yapısı sayesinde 2 – 3 damla gibi azıcık bir miktar tüm yüzüme yetiyor. Cilt tarafından çok hızlı emildiği için seri hareketlerle tüm yüze uygulamak gerekiyor. Paraben ise içermiyor.

 

Sivilcelerle ve doktorumun önerileriyle ilgili yazıyı okumak için buraya, daha önceki biten ürünler yazılarım için ise buraya tıklayın. Siz de bu ürünleri ya da benzerlerini kullandıysanız yorumlarda benimle paylaşabilirsiniz 🙂 .

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.