İyi bir şampuan önerisi / Shampoo suggestion

.::Turkish / English Post::.

Uzun zamandır Head & Shoulders şampuan ve Panthene saç kremi kullanırım. Fakat saçımıza şampuanın etkisinin yanında suyun da etkisi büyüktür.  Münih’in suyundan dolayı sanırım, saçlarım kuru ve cansız görünmeye başladı.  Burada tavsiye üzerine Balea isimli bir markayı kullanmaya başladım. Sadece dm isimli markette satılıyor. Glatt + Glanz şampuan ve saç kremini kullanıyorum. Bu şampuanla saçlarım biraz daha iyi görünmeye başladı ama yine de eski haline kavuşamadım.

I have been using Head & Shoulders shampoo and Panthene hair conditioner for a long time until now. Not only shampoo is important for our hair but also water is important for it. Probably because of Munich’s water, my hair lost its healthy look. I have been suggested to use Bales products and I started to use Glatt + Glanz shampoo and conditioner. They worked quite well but it is not enough.

Saçlarım uzun belime kadar olduğu için ilk başta fazla uzun olmasından mı cansızlaştı diye düşünüyordum. Fakat Christmas tatilinde Türkiye’ye gidince orada her zamanki şampuanım yine yumuşacık yaptı saçlarımı tabiki hala bir şeyler eksikti. Kuaföre gittim 2 parmak ( aman çok olmasın) kırıklarından aldırttım. Kuaförüm saçlarımın çok  kuru olduğunu söyledi. Bu yüzden tam olarak eski haline dönemiyormuş. Bana Wella professionals’ın turuncu nemlendirici serisini önerdi. Şampuan, saç kremi, bakım maskesi ve bakım serumundan oluşan bir set kullanmamı söyledi.

My hair is very long (till my waist). I thought that my hair lost its health due to its lenght . After I went back to Turkey for Christmas holiday, I realized my hair started to gain its healthy look back. I went to my hair dresser to cut my hair only for 2 fingers much. He told me that my hair is very dry and it is my main problem. Then, he advised me to use Orange series from Wella professionals series.

 

Şimdi ciddi ciddi saçıma iyi bir şeyler araştırıyorum. Araştırma yaparken saça silikonun zarar verdiğini öğrendim ve Wella’da silikon var. Ayrıca John Frieda ( sarı saçlar için), Guhl, Syoss gibi markaları da gördüm. Bu konudaki tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

I am searching for good products for my hair. While I was searching, I learned that Wella is not silicone free which is not good for hair. I also saw John Frieda (for blondes), Guhl, and Syoss etc. If you have any advice fell free to share with me.

3 thoughts on “İyi bir şampuan önerisi / Shampoo suggestion

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.